Projectes solidaris

Pastoral Vedruna Catalunya us anima a col·laborar amb la Fundación Vic (Vedruna Intercontinental Communion) fent difusió dels projectes que les germanes tenen arreu del món. A la seva web http://www.fundacionvic.org  trobareu tota la informació sobre la fundació, com treballen i els projectes als que donen suport.

Campanya per Albània

A rel d'una carta que les germanes Vedruna d'Albània van enviar al Nadal, sol·licitant col·laboració per fer front a la difícil situació a la que moltes famílies de l'escola s'havien d'enfrontar després del terratrèmol del novembre, la Fundació Vedruna Catalunya Educació us anima a participar a la campanya "UN EURO PER ALBÀNIA". Aquí teniu material per ajudar a la conscienciació i difusió d'aquesta campanya.

Campanya per Perú

Per tal d'unir esforços, el curs 2018/19 Pastoral Vedruna Catalunya us va proposar col·laborar amb els 3 projectes del Perú i va preparar el següent material de difusió per ajudar-vos en aquesta tasca.

Podeu sol·licitar més informació tant a la Fundació com al grup de Pastoral Vedruna Catalunya.

També ens agradarà si compartiu un petit escrit i 2-3 fotos màxim de les activitats de sensibilització o campanyes que realitzeu a la vostra escola.

Gràcies a tots i totes per a la vostra tasca i col·laboració de part de PVC, la Fundació Vic, els equips de germanes i laics que col·laboren en els projectes en destí i els seus receptors.